024 - 641 25 00 | Nieuweweg 116, 6603 BS Wijchen

Kwaliteit is belangrijk bij Taxi Rutten

Taxi Rutten hecht grote waarde aan kwaliteit. Taxi Rutten heeft zich daarom onlangs laten keuren door de onafhankelijk stichting TX-Keur om zich te kwalificeren voor het Taxi Keurmerk. Deze keuring heeft Taxi Rutten met goed gevolg behaald, waarmee door de onafhankelijke stichting TX-Keur bevestigd wordt dat Taxi Rutten een kwaliteitstaxibedrijf is.

Het eisenpakket voor het TX-Keur waaraan een taxiondernemer moet voldoen, richt zich op veiligheidsaspecten, betrouwbaarheid en kundigheid. Dit betekent concreet dat taxichauffeurs zich servicegericht opstellen, stratenkennis hebben, u graag ook voor korte ritten vervoeren, en dat vooraf bekend is voor de consument voor welk tarief hij of zij vervoerd wordt.

Ook is bij straattaxivervoer de taxiondernemer verplicht een geldige tariefkaart te plaatsen, die goed leesbaar is aan de binnenkant en aan de buitenkant vanaf een afstand van drie meter.  Een taxi met een TX-Keur herkent u aan de blauwe stickers met daarop het TX-Keurlogo. Deze stickers zijn op de voorruit, achterruit en op de zijkanten van de taxi bevestigd.

Taxi Rutten hecht verder groot belang aan de sociale vaardigheden van de chauffeurs. De chauffeurs moeten dan ook beschikken over meer dan de minimaal vereiste diploma’s.

Mocht u toch een klacht hebben over onze service, dan zouden we het op prijs stellen indien u ons dat kan laten weten via ons klachtenformulier.

Partners waar wij o.a.

Voor rijden

ohra-logo
logo-nn